Over ons

Landmeterskantoor Smets - Geukens, of kortweg LSG bvba, werd opgericht in oktober 2015 door Joost Smets en Stef Geukens. Beide genoten hun opleiding Bachelor Vastgoed, optie landmeten aan de Hogeschool in Gent en zijn ondertussen beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout. Na de opleiding en enige praktijkervaring werd er vrijwel meteen gestart als zelfstandige in bijberoep en/of hoofdberoep om vervolgens samen een landmeterskantoor op te richten, wat nu gevestigd is in de Stationsstraat 156a, te Geel.

LSG is nog steeds in volle ontwikkeling en werkt voornamelijk voor notarissen, architecten, bouwbedrijven, vastgoedkantoren en particulieren. Wij willen alle taken van een landmeter aan de klanten aanbieden. Dat gaat van plaatsbeschrijvingen en schattingen tot allerhande opmetingen en expertises. Kwaliteit, flexibiliteit en nauwkeurigheid staan hierbij steeds centraal.

Wij staan steeds klaar om u van dienst te zijn. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.